event calendar updated 06.10.2015  |  suggest a link   |  news archive

 

main page   |  intro


  HISTORIA

  FAKTA

  NÄHTÄVYYDET

  PALVELUT

  KARTAT

  KUVAT

  LINKIT

  HAKU


hall1.JPG (33776 bytes)

 

 

 

 

Tervetuloa viikinkisaarille!

Käsitteellä "Viikinkisaaret - Suomen eteläisin saaristo" tarkoitetaan Hiittisten saaristoa, eli aluetta joka aikaisemmin oli Hiittisten kunta. Tuhannen neliökilometrin kokoinen alue - josta yhdeksän kymmenesosaa on vettä - koostuu 2000 saaresta ja luodosta. Hiittisten saaristolla on tarunhohtoinen historia ja sitä voidaan oikeutetusti kutsua viikinkisaariksi, koska viikinkien idäntie kulki alueen läpi, ja täällä sijaitsi viikinkiaikana satama ja kauppapaikka, ainoa laatuaan löydetty Suomessa.

Viikinkisaaret lanseerataan tavaramerkkinä alueen markkinoinnin helpottamiseksi kotimaassa ja ulkomailla. Sivustolle kerätään tietoa ja linkkejä nähtävyyksiin ja turistipalveluihin Hiittisten alueella. Alueen yritykset ja yhteisöt voivat käyttää oikealla näkyvää viikinkisaarten logoa.

Sivuja ylläpidetään tällä hetkellä talkoovoimin, eli olemme kiitollisia avusta tietojen muodossa: Lähetä tietoja tapahtumista ja / tai muuttuneista yhteystiedoista meille! Nyt edessäsi on sivuston alkuperäinen versio, mutta piakkoin saat käyttöösi uudistuneet, mobiili-ystävälliset sivut.

 
hogland.jpg (29017 bytes)

 

 

 

 

 

osterled.jpg (86420 bytes)

 

Matkaa viikinkien vanavedessä ja koe maailman kaunein saaristo!

contact

 

    event calendar  |  news FAQ  suggest a link

 

main page   |  intro

copyright © viking islands® 2015

 

 

     yggdrasil.jpg (30918 bytes)